Näin rakennamme

Näin rakennamme JT-Talon

Oman kodin hankkiminen ja rakennuttaminen on usein elämän suurimpia hankintoja. Me JT-TALOLLA toteutamme talounelmasi turvallisesti yhdellä sopimuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

 

Me rakennamme koteja yksilöllisesti toiveidenne mukaan joko hyödyntäen valmista mallistoamme tai teidän omien suunnitelmien pohjalta. Lähtökohtana on aina teidän toiveenne ja tarpeenne. Olemme myös joustavia ja ketteriä toiminnassamme. Jokainen koti suunnitellaan yksilöllisesti. Annamme vuosikymmenien aikana kertyneen vahvan ammattitaidon suunnittelusta ja toteuttamisesta käyttöönne ja hyödyksi. Vaihtoehtojamme ovat muuttovalmiit ja sisustusvalmiit talot, mutta toimituslaajuutta on mahdollista myös räätälöidä haluttuun laajuuteen. Tutustumalla JT-TALON talomalleihin löydät ideoita oman talounelmasi toteuttamiseen.

Suunnittelijat ja rakentajat ovat vankan kokemuksen omaavia, vastuunsa tuntevia ammattilaisia. Tavarantoimittajamme ovat tunnettuja ja testattuja, hyvän tuotteen valmistajia. Käytämme vain turvallisiksi todettuja materiaaleja.
 
Selvitämme teille kodin kaikki rakennuskustannukset heti alkuvaiheessa, viimeistä sisustuselementtiä myöten. Kalliita "yllätyksiä" ei JT-Talon rakennusprojekteissa tule. Pysymme aikatauluissa - kaupanteon yhteydessä ilmoitamme teille uuden kotinne vahvistettu valmistumispäivä. Tämä helpottaa huomattavasti esimerkiksi vanhan asunnon myynnin tai
vuokra-asunnon irtisanomisen aikatauluttamista. Rahanarvoisia etuja kaikki!

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan sopiva ratkaisu teidän talounelman toteuttamiseen!


Sijoita kotiin, jossa on hyvä asua ja joka säilyttää arvonsa myös tulevaisuudessa!

Etsi sopiva JT-Talo seuraavilla tiedoilla:

1 2 3 4 5+
1 2