Yritys

Ammattitaitoinen ja kokenut rakentaja

JT-TALO kehitti ja toi markkinoille ensimmäisenä yhden sopimuksen sisustusvalmiit- ja avaimet käteen valmiit kodit – yli 30 vuotta sitten! Pitkä kokemus valmistaloista ja niiden kehitystyöstä mahdollistavat asiakkaille turvallisen ja laadukkaan kodin sekä hallitun, aikatauluissa ja kustannusarviossa pysyvän rakentamishankkeen.

 

Tyytyväisiä JT-Talon asiakkaita löytyy yli kolmen vuosikymmenen ajalta. Tuona aikana saatu kokemus valmistalojen suunnittelusta ja rakentamisesta takaa turvallisen, valmiin ja laadukkaan lopputuloksen.

 

JT-Talon rakennussopimuksessa toimenpiteet ja vastuut kerrotaan koko rakentamisprosessin osalta. Sopimuksen kirjoittamisen yhteydessä annamme kirjallisen ohjeen kaikista tarvittavista toimenpiteistä rakentamisen eri etenemisvaiheissa. Rakennusprojektin aikana keräämme uudesta kodistanne kattavan ja toimivan JT-Talon huoltokirjan.

 

Olemme rajoittaneet toimintamme Ouluun ja sen lähialueille. Tällä tavoin koko rakentamisprosessi aikataulujen, käytettävän työvoiman, materiaalien ja kuljetusten osalta hallitaan tehokkaasti ja varmasti, aina alun suunnittelutöistä muuttovalmiiksi taloksi saakka.

 

JT-Talon rakennussopimus - vastuullinen ja asiakkaan tarpeet huomioiva rakennusprosessi alusta loppuun saakka!

Etsi sopiva JT-Talo seuraavilla tiedoilla:

1 2 3 4 5+
1 2